Welke gebrocheerde afwerking past bij jou?

Soort gebrocheerde afwerking

Zwitsers gebrocheerde afwerking
Zwitserse gebrocheerde afwerking is een bindwijze waarbij het boekblok vast zit aan een pagina. Met een strook zit het vast door een dubbelzijdige tape. Het voordeel hiervan is dat alle afwerkingen mooi te zien zijn en van grote waarde kunnen zijn voor de uitstraling. Designers en specialisten zien dit vaak als een authentieke manier.

Een Zwitsers gebrocheerde afwerking is gemaakt met boekblokken omgestrookt met linnen en vervolgens vastgezet. Tenslotte is het voordeel hiervan is dat het boek op een elegante manier openligt.

Zwitsers gebrocheerde afwerking

Gelijmd (garenloos) gebrocheerd

Een gelijmd gebrocheerd afwerking geeft de beste kwaliteit, omdat het een extra lange levensduur heeft. Daarnaast is het een van de goedkoopste opties voor het kiezen voor uw ideale brochure. Ook is er te kiezen uit 10 verschillende formaten voor de garenloze brochures.

Gelijmd gebrocheerd

Cahiersteek gebrocheerd

Een brochure die vastgemaakt is in de rug, doormiddel van garen in een driepuntsverbinding. Waarmee het een unieke manier voor het hechten van brochures met een chique uitstaling. Extra toegevoegde waarde van de cahiersteek is dat de gebruiksvriendelijk brochure tijdens het omslaan van ieder pagina blijft liggen.

Deze garen (van hoog kwaliteit doordat zij extra stevig en dikker zijn. Overigens zijn deze beschikbaar in verschillende soorten kleuren draad gemaakt van vezels) zijn. Het is voor Flyersonline van groot belang om van afwijkende producten te voorzien, daardoor creëren wij de juiste afwerking op maat voor uw product!

Cahiersteek gebrocheerd                binnekant Cahiersteek gebrocheerd

Geniet gebrocheerd

Geniete brochures worden met 2 of 4 nieten gebonden en afgewerkt. Dit zou u eerste keus als u uw brochure of magazine snel in handen wilt hebben tegen een scherpe prijs.

Ook is het mogelijk uw brochure af te werken met oognieten. Daardoor kunt u uw brochure opbergen in een ringband of ordner. Grote oplage brochures zijn te bestellen vanaf 500 t/m 50.000 stuks.Een geniete- of oog geniete brochures zijn prachtig als clubblad, tijdschrift, periodiek of maandblad
Overigens is het mogelijk alle soorten brochures te bestellen in een snelle levertijd van 24 uur.
De hoge oplage aan brochures kunnen oplopen van 500 t/m 50.000 of meer, en dat is allemaal mogelijk bij Flyersonline.

Geniet gebrocheerd

 

Wire-o gebrocheerd

De Wire-o brochure wordt afgewerkt met een metalen spiraal, waarmee de metalen spiraal iedere bladzijde openlijk omslaat. Daarnaast biedt de Wire-o brochure van extra waarde te zijn, doormiddel van verschillende papiersoorten die geheel zelf te kiezen zijn uit: Glans, mat of soft-touch laminaat.

De voordelen hiervan zijn:
– Duurzaamheid door lange levensduur
– Stevige omslag van de metalenspiraal
– Mooie beeldweergave

wire-o gebrocheerd

 

Genaaid gebrocheerd

Bij een genaaid gebrocheerde afwerking worden de binnenwerk pagina’s gelijmd en met garen aan elkaar vastgenaaid. Bovendin is het vergeleken andere brochures de kaft van een genaaide brochure, steviger. Omdat de binnenkant wordt vastgezet met garen en vervolgens vastgezet met lijm. Echter is de genaaide brochures een van de meest gebruikten brochures.

Genaaid gebrocheerd

 

De voordelen hiervan zijn:
– keuze uit 10 verschillende papiersoort
– Duurzaam kwaliteit
– Luxe uitstraling
– Stevige bindwijze (iedere pagina apart is afgewerkt)

Hard-cover

Een stevige kartonnen omslag (voorkant/achterkant) voorzien van u ontwerp. Het hard-cover boek beschikt over een omslag van 2 mm. Daarnaast is de Hard-cover extra stevig omdat het PUR gelijmd (stevig en snel gebind), dat houdt in dat de bladen van u brochure zich meer loslaten. Ook is het mogelijk uw eigen ontwerp toe te passen op de Hard-cover in full-colour. Full color (CMYK) kunt u gebruiken voor drukwerk waar veel kleuren voorkomen.

Voordelen:
– Full-colour gedrukt op een papiersoort naar uw keuze
– Proffesionele afwerking
– Stevige kartonnen omslag
– PUR-gelijmd

 Hard-cover gebrocheerd             Hard-cover gebrocheerd